Lisätyökalut

Lisätyökaluihin pääsee valitsemalla Työkalupalkista Näytä lisätyökalut additools -painikkeen.

strikethrough

Yliviivaus. Yliviivaus-työkalulla tekstiä voidaan muuttaa yliviivatuksi.

Toiminta: Aktivoi hiirellä teksti, joka muotoillaan yliviivatuksi. Valitse työkalupalkista Yliviivaus-työkalu. Yliviivaus voidaan poistaa aktivoimalla hiirellä alleviivattu teksti ja valitsemalla uudelleen Yliviivaus-työkalu.

superscript

Yläviite. Yläviite-työkalulla tekstiä voidaan muuttaa yläviitteelliseksi (esim. potenssi).

Toiminta: Aktivoi hiirellä teksti, joka muotoillaan yläviitteelliseksi. Valitse työkalupalkista Yläviite-työkalu. Yläviite voidaan poistaa aktivoimalla hiirellä alleviivattu teksti ja valitsemalla uudelleen Yläviite-työkalu.

subscript

Alaviite. Alaviite-työkalulla tekstiä voidaan muuttaa alaviitteelliseksi.

Toiminta: Aktivoi hiirellä teksti, joka muotoillaan alaviitteelliseksi. Valitse työkalupalkista Alaviite-työkalu. Alaviite voidaan poistaa aktivoimalla hiirellä alleviivattu teksti ja valitsemalla uudelleen Alaviite-työkalu.

Liitä poistamatta muotoilua-työkalu

Liitä poistamatta muotoilua. Liitä poistamatta muotoilua -työkalulla voidaan muista ohjelmista kopioitua tekstisisältöä liittää sivustolle alkuperäistä muotoilua käyttäen.

Toiminta: Kopioi toisessa ohjelmassa haluttu sisältö. Aktivoi hiirellä kohta, jonne sisältö kopioidaan. Valitse Liitä muotoilematta -työkalu ja liitä.

Huom! Objektit, kuten kuvat, eivät siirry kopioitaessa.

html

HTML. Muokattavien osien HTML-lähdekoodia voidaan muokata.

Toiminta: Aktivoi hiirellä muokattava alue, jonka lähdekoodia muokataan. Valitse työkalupalkista HTML-työkalu.

ucwords

Ensimmäinen kirjain isolla. Ensimmäinen kirjain isolla -työkalulla tekstin ensimmäinen kirjain voidaan muuttaa isolla kirjoitetuksi.

Toiminta: Aktivoi hiirellä teksti, jonka ensimmäinen kirjain muutetaan isolla kirjoitetuksi. Valitse työkalupalkista Ensimmäinen kirjain isolla -työkalu.

uppercase

Kirjoitettu isolla. Kirjoitettu isolla -työkalulla tekstiä voidaan muuttaa isolla kirjoitetuksi.

Toiminta: Aktivoi hiirellä teksti, joka muotoillaan isolla kirjoitetuksi. Valitse työkalupalkista Kirjoitettu isolla -työkalu.

lowercase

Kirjoitettu pienellä. Kirjoitettu pienellä -työkalulla tekstiä voidaan muuttaa pienellä kirjoitetuksi.

Toiminta: Aktivoi hiirellä teksti, joka muotoillaan pienellä kirjoitetuksi. Valitse työkalupalkista Kirjoitettu pienellä -työkalu.

calculate

Laskuri. Laskuri-työkalulla voidaan laskea sivujen sisällössä olevia laskulausekkeita.

Toiminta: Aktivoi hiirellä lasku (esim. 8*8). Valitse työkalupalkista Laskuri-työkalu.