Mahdollisia ongelmatilanteita kirjautumisessa

Jos kirjautumisen yhteydessä ilmenee ongelmia, tarkista seuraavat asiat:

• Käyttäjätunnus ja salasana ovat varmasti oikein

• Näppäimistön Caps Lock -painike ei ole päällä

Caps Lock. Caps Lock on painike näppäimistön vasemmassa reunassa Sarkaimen (Tab) ja Shift-painikkeen (nuoli ylöspäin) välissä. Painiketta painamalla kirjoitus vaihtuu suuraakkosien ja pienaakkosien välillä.

Caps Lock -painike on päällä jos teksti tulee kirjoittaessa suuraakkosina (ei näy salasanakentässä) ja näppäimistössä palaa Caps Lock -merkkivalo. Merkkivalo on yleensä merkitty A-kirjaimella ja/tai lukolla. Merkkivalo sammuu kun Caps Lockin kytkee pois päältä.

• Skype-numerotunnistus ei ole aktiivinen

Skype-numerotunnistus tulee kytkeä pois päältä ennen kirjautumista. Skype-numerotunnistusta ei tule aktivoida sisällönhallintajärjestelmän käytön aikana. Jos hallintaan kirjautuessa ilmoitetaan numerotunnistuksen olevan päällä, toimi seuraavasti:

Skype numerotunnistus Skype-numerotunnistus kytketään pois päältä painamalla selaimen yläpalkissa sijaitsevaa tunnistetta hiiren vasemmalla painikkeella.

tai Explorer versiosta riippuen painikkeen vaihtoehdot voivat näyttää alla olevan kuvan mukaisilta.

Skype-IE2

• Skype-lisäosa (Add-on) kytketään pois Internet Explorerissa valitsemalla oikealta yläkulmasta löytyvästä valikosta lisäosien hallinta alla olevan kuvan mukaisesti.

Skype-IE

Painikkeesta aukeaa lisäosien hallintaikkuna, josta etsitään Skype Add-on ja kytketään se pois päältä (Disable)