Kirjautuminen

Järjestelmän kirjautumissivulla kirjoitetaan käyttäjätunnus ja salasana sekä valitaan järjestelmän kieli. Oletuskielivalinta on suomi.

Huom! Jos sisäänkirjautumisen yhteydessä ilmenee ongelmia, tarkista nämä kohdat ongelmanratkaisemiseksi.

Tervetuloa

Kirjautumisen jälkeen avautuu Tervetuloa-aloitussivu. Aloitussivulla valitaan muokattava verkkosivusto, käytettävä kieli sekä sivuston osio, jota halutaan muokata.

Sivuston valinta.
Sivuston valinta -kohdassa näkyy muokattava sivusto sekä järjestelmässä käytettävä kieli. Hallittava sivusto valitaan alasvetovalikosta (normaalisti käyttäjällä on valittavanaan vain yksi sivusto).

Kieli. Kieli-kohdassa valitaan käytettävä kieli, jos käytössä on useampia kieliä.

Valitse osio. Vasemmassa yläreunassa olevasta Menu-alasvetovalikosta valitaan osio, jota halutaan muokata. Pääasiallisesti sivuston muokkaukset tehdään Sisällönhallinnassa. Sivuston rakennetta muokataan Sivuhallinnassa. Myös CMS:n ominaisuuksia voidaan muokata valitsemalla haluttu osio alasvetovalikosta. CMS:n ominaisuudet eivät sisälly automaattisesti perusjärjestelmään, vaan ne kytketään käyttäjälle sopimuksen mukaan.

Palaaminen aloitussivulle. Aloitussivulle palataan valitsemalla Tervetuloa-kohta sivun yläreunan Menu-alasvetovalikosta.