Windows -puhelin

Voit määrittää sähköpostin Windows Phone -matkapuhelimessa.

1. Määritä sähköpostitili pyyhkäisemällä alkunäytöllä vasemmalle.

2. Napauta Asetukset-kuvaketta ja sen jälkeen E-mail and Accounts (Sähköposti ja tilit)
    -kuvaketta.

3. Napauta Tilin lisääminen -kuvaketta ja valitse Other Account (Muu sähköpostitili).

4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Windows Phone yrittää määrittää sähköpostitilin asetukset automaattisesti. Jos määritys onnistuu, siirry vaiheeseen 6.

5. Jos sähköpostitilisi määritys ei onnistu automaattisesti, napauta kohtaa Advanced (Lisäasetukset) ja . Sinun on annettava seuraavat tiedot:

A. Tilin nimi: Tämä on tiliäsi kuvaava nimi.

B. Nimesi: Kirjoita nimesi siinä muodossa kuin haluat sen näkyvän puhelimestasi lähettämissäsi sähköpostiviesteissä.

C. Saapuvan  sähköpostin palvelin:
    • Tämä on tilisi saapuvan sähköpostipalvelimen nimi, mail.jj-net.fi
    • Suojaustyyppi puhelimesta riippuen SSL/TLS tai SSL ja portti 993

D. Tilityyppi: Tilityyppi on IMAP.

E. Käyttäjänimi: Tämä on täydellinen sähköpostiosoitteesi.

F. Salasana: Tämä on sähköpostitilisi salasana.

G. Lähtevän postin (SMTP) palvelin:
    • Tilisi lähtevän sähköpostipalvelimen nimi, mail.jj-net.fi
    • Suojaustyyppi puhelimesta riippuen
      SSL/TLS tai SSL ja portti 465
      TAI
      STARTTLS ja portti 587

H. Valitse Lisäasetukset ja valitse napauttamalla valintaruudut Require SSL for incoming mail (Vaadi SSL-salaus saapuvalle postille) ja Require SSL for outgoing mail (Vaadi SSL-salaus lähtevälle postille).

6. Napauta Kirjaudu-kohtaa.

Lähde Microsoftin ohjekeskus. Lisää tarkempia ohjeita sähköpostitilin määrittämiseen Windows Phonen sähköpostiohjeista.