Erikoiskansiot (Webmail)

Webmailissa on mahdollisuus määrittää erikoiskansiot, jotta webmail-ohjelma (Roundcube) ymmärtää eri viestien tarkoituksen. Tällaisia ovat Roskakori (poistetut viestit), Lähetetyt (lähetetyt viestit), Luonnokset (tallennetut ei lähetetyt viestit) ja Roskaposti (roskapostiksi määritellyt viestit) .

1. Webmailissa valitaan oikealta yläkulmasta Asetukset

2. Asetukset -valikosta valitaan Erikoisansiot, jonka jälkeen tarkistetaan onko Pääasetukset-kohdassa kaikille erikoiskansioille määritelty oikea kohdekansio ja jos ei ole, niin silloin alasvetovalikoista tulee valita oikeat kansiot. Kansioiden nimet voivat olla joko suomeksi tai englanniksi, esimerkiksi Drafts/luonnokset, Sent/lähetetyt, Spam/roskaposti/junk tai Trash/roskakori.

3. Lopuksi painetaan Tallenna

Erikoiskansiot

Jos alasvetovalikosta ei varmasti löydy oikeaa kansiota niin kansion luominen onnistuu Kansiot asetuksissa, jonka jälkeen alasvetovalikoihin päivittyy juuri luotu kansio.

Roskakoriohje-1