Sähköpostien ohjaaminen

Outlook

Koskee: Outlook 2016 Outlook 2013 Office yrityksille Office 365:n hallintasovellus. Sinun pitää ensin lisätä sähköpostitilisi Outlookiin, jotta voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia Outlookissa.

Tilityyppi: Suosituksena valita IMAP.
Käyttäjätunnus / Sähköposti: Täydellinen sähköpostiosoitteesi (etunimi.sukunumi@domain.fi).
Salasana: Sähköpostitilisi salasana.

Saapuvan postin palvelin: mail.jj-net.fi
Yhteyden suojaus: SSL
Portti: 993

Lähtevän postin palvelin: mail.jj-net.fi
Yhteyden suojaus: TLS
Portti: 587

Outlook-asetukset-pieni-2
Klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi.
Tarkemmat ohjeet asennuksesta löydät Microsoftin ohjekeskuksesta.

Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird on toinen suosittu sähköpostiohjelma. Tämä ohjelma ei tule Windows-käyttöjärjestelmän mukana, vaan käyttäjä voi halutesssaan asentaa sen itse täältä.

Pikaohjeet

Tilityyppi: Suosituksena valita IMAP.
Käyttäjätunnus / Sähköposti: Täydellinen sähköpostiosoitteesi (etunimi.sukunumi@domain.fi).
Salasana: Sähköpostitilisi salasana.

Saapuvan postin palvelin: mail.jj-net.fi
Yhteyden suojaus: SSL
Portti: 993

Lähtevän postin palvelin: mail.jj-net.fi
Yhteyden suojaus: STARTTLS
Portti: 587
tai
Yhteyden suojaus: SSL/TLS
Portti: 465

Thunderbird-asetukset-pieni

Klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi.
Thunderbirdin englanninkieliset ohjeet manuaaliselle asennukselle löydät Mozillan ohjekeskuksesta.