Sivuhallinta ja sisällönhallinta

Sivuhallinta

Sivuhallinnassa luodaan verkkosivusto ja muokataan sen rakennetta. Sivustolle voidaan luoda uusia sivuja ja määritellä tasoja (pääsivu, alasivu, piilotettu sivu), luoda navigaatiolinkkejä sekä määritellä ja rajata sivuston näkyvyyttä, käyttöoikeuksia ja suojausta. Sivuhallinnassa voidaan myös poistaa ja piilottaa sivuja.

Sivuhallintaan pääset vasemman yläreunan Menu-alasvetovalikon kautta tai Sisällönhallinnan yläreunassa olevan Sivuhallinta-painikkeen kautta.

Sisällönhallinta

Verkkosivuston sisällön muokkaus toteutetaan pääasiallisesti Sisällönhallinnassa. Siellä tehdään kaikki sivuston sisältöön vaikuttavat lisäykset, päivitykset, muutokset ja muokkaukset. Sisällön muokkaaminen tapahtuu käyttämällä Sisällönhallinnassa olevaa työkalupalkkia. Työkalujen erilaisista toiminnoista lisää otsikon Sisällönhallinnan työkalut alta.

Sivun yläreunan Tallenna- ja Kumoa-painikkeilla tehty muokkaus voidaan joko kumota, jolloin se ei tallennu sivustolle, tai tallentaa, jolloin sisältö päivittyy verkkosivustoille. Sivustoa voidaan myös esikatsella ennen julkaisua painamalla Katselutila-näppäintä.

Sisällönhallintaan pääset vasemmassa reunassa olevasta Menu-alasvetovalikosta valitsemalla kohdan Sisällönhallinta.