Kerro kaverille

Kerro kaverille on verkkosivustolle lisättävä ominaisuus, jonka avulla sivustolla vierailevat voivat kertoa yrityksestä tai sen palveluista ystävilleen. Kerro kaverille -toimintoa voidaan hyödyntää myös esimerkiksi erilaisilla kampanja- tai kilpailusivustoilla, joista osallistujat voivat kertoa eteenpäin automaattisesti lähetettävän sähköpostiviestin avulla.

Kerro kaverille -osio löytyy Menu-alasvetovalikon kohdasta Kerro kaverille. Avautuvalla sivulla määritellään ja muokataan vastaanottajille lähetettävän viestin sisältö. Viestin sisältöä pääsee muokkaamaan valitsemalla Muokkaa-painike. Tämän jälkeen määritellään lähettäjän sähköpostiosoite ja nimi sekä viestin aihe ja sisältö. Kun viesti on valmis, paina Tallenna.

Huom! Suoramarkkinointia valvovat viranomaiset, tietosuojavaltuutettu ja Kuluttajavirasto/kuluttaja-asiamies ovat linjanneet Kerro kaverille -toimintoa/-markkinointia koskevat ohjeistukset. Palveluntarjoaja ei vastaa järjestelmällä toteutettavan Kerro kaverille -markkinoinnin oikeellisuudesta.