Viestit

Viestit-toiminnon avulla järjestelmän ylläpitäjä voi lähettää sähköpostiviestejä valituille vastaanottajille ja vastaanottajaryhmille. Toimintoa voidaan hyödyntää tehokkaasti mm. sidosryhmäviestinnässä lähettämällä personoituja viestejä kohderyhmille tai esimerkiksi sisäisessä viestinnässä eri projekteihin liittyen.

Viestien vastaanottajia voidaan ryhmitellä ja kategorisoida sekä lisätä ja poistaa. Halutut vastaanottajat voidaan tarvittaessa myös ladata järjestelmään csv-tiedostomuodossa. Järjestelmä tallentaa viestien lähetys- ja vastaanottajahistoriat. Lähetettävät viestit ovat oletuksena tekstimuodossa, mutta järjestelmään sisältyy myös mahdollisuus muotoilla sähköposteja.

Viestit-osioon pääsee valitsemalla vasemmassa yläreunassa olevan Menu-alasvetovalikon kohdan Viestit. Avautuvalla sivulla näkyvät kaikki järjestelmään tallennetut viestit. Uusi viesti luodaan valitsemalla Lisää uusi.