Listaukset

Listaukset -ominaisuudella voidaan ylläpitää suuria määriä samankaltaisia sisältöjä verkkosivustolla yhteisen linjan mukaisesti. Tällaisia listoja voi olla esimerkiksi tuotekategoriat tuotteineen, myyntialueet omine myyjineen ja toimipisteet omine yhteyshenkilöineen. Yhteistä edellä mainituilla on, että ne halutaan esittää verkkosivustolla samankaltaisesti ja ne omaavat samoja sisältöjä.

Listauksia käytetään pääsääntöisesti räätälöintinä verkkosivustolla, mikä tarkoittaa että pääkäyttäjä ohjeistetaan sivuston käyttöönoton alussa käyttämään sivustolle räätälöityihin listaus-osioihin. Kysy lisää mahdollisuuksista palveluntarjoajalta.

Alapuolella muutama yleinen ominaisuus Listauksen kansioiden hallinnasta.

Järjestä-painikkeella voidaan kansiorakenteen sisällä olevat kansiot tai tiedostot järjestää toiseen järjestykseen (ylemmäs tai alemmas). Järjestä-painikkeen klikkauksen jälkeen aukeaa oranssi siirtoalue, jonka sisällä järjestäminen onnistuu drag and drop -tyyppisesti. Lopuksi tallennetaan uusi järjestys.

Ohje-listaukset

Siirrä-painikkeella voidaan siirtää kansio/tiedosto toiseen paikkaan. Klikkaamisen jälkeen aukeaa mahdollisuus valita minkä kansion alle tiedosto/kansio siirretään. Klikkaamalla oikeaa kansiota siirto tapahtuu samantien.

Kopioi-painikkeella voidaan kopioida kansio/tiedosto toiseen paikkaan. Klikkaamisen jälkeen aukeaa mahdollisuus valita minkä kansion alle tiedosto/kansio kopioidaan. Klikkaamalla oikeaa kansiota kopiointi tapahtuu samantien.