Äänestys

Äänestys-toiminnon avulla verkkosivustolle voidaan luoda helposti eri aihepiiriin tai aiheeseen liittyviä äänestyksiä tai mielipidekyselyjä, joilla voidaan kerätä mm. tärkeää tietoa tai pelkästään aktivoida verkkovieraita ja lisätä näin sivuston mielenkiintoa.

Äänestys-osio avautuu vasemmassa yläreunassa olevasta Menu-alasvetovalikosta kohdasta Äänestys. Avautuvalla sivulla näkyvät kaikki julkaistut sekä julkaisemattomat äänestykset. Uusi äänestys luodaan valitsemalla Uusi äänestys -painike. Kaikki sivuston äänestykset tallentuvat arkistoon, jota voidaan tarkastella valitsemalla Arkisto-painike.