Mediapankki

Mediapankissa säilytetään ja ylläpidetään erilaisia mediatiedostoja. Mediatiedostoja ovat esimerkiksi erilaiset teksti-, kuva- ja videotiedostot. Tiedostoja voidaan hyödyntää mm. verkkosivustojen kuvapankeissa, joissa vierailijat voivat katsoa ja selata esimerkiksi esite-, tuote- tai mallikuvia.

Mediapankissa voidaan lisäksi jakaa raportteja tai videoita. Tiedostokohtaisten laskureiden avulla voidaan seurata kuinka monta kertaa kyseinen tiedosto on avattu ja katsottu. Tiedostoille voidaan rajata myös käyttäjäryhmiä. Ominaisuutta voidaan tällöin hyödyntää esimerkiksi sisäisissä projekteissa tai sidosryhmäviestinnässä.

Mediapankkiin pääsee valitsemalla vasemmassa yläreunassa olevan Menu-alasvetovalikon kohdan Mediapankki.