Äänestyksen muokkaaminen

Kaikki verkkosivustolla julkaistut äänestykset näkyvät listattuna Äänestys-osion aloitussivulla. Äänestyksiä voidaan muokata valitsemalla haluttu äänestys ja Avaa-painike.

Sivulle avautuvat äänestyksen tiedot sekä mm. äänestyksen sen hetkinen tulos ja viimeisimmän äänestyksen eli vastauksen tiedot. Kun äänestystä halutaan muokata, valitaan Muokkaa. Äänestys voidaan myös nollata valitsemalla Nollaa äänestys tai poistaa kokonaan valitsemalla Poista.