Lomakkeen täytöt

Lomaketyökalulla luotujen lomakkeiden lomaketäytöt tallentuvat automaattisesti tietokantaan. Lisäksi optiona lomakkeiden täytöt voidaan tilata sähköpostiosoitteeseen.

Lomakkeen täytöt ja CSV -tiedosto

Täyttöjä on voidaan katsoa valitun lomakkeen asetuksissa Täytöt -painikkeen takaa. Täytöt -näkymässä on mahdollisuus hakea täyttöjä tietyn ajankohdan väliltä tai esimerkiksi halutusta päivämäärästä alkaen. Näkymässä on myös mahdollisuus valita toisen lomakkeen täyttönäkymä pudotusvalikosta.

Täytöt -näkymässä on mahdollista myös ladata haluttu täyttönäkymä CSV-tiedostona, jota voi käsitellä mm. Excelissä. Tiedoston luonti tapahtuu klikkaamalla Luo CSV -paniketta, jonka jälkeen tiedosto voidaan avata ja/tai tallentaa omalle tietokoneelle.

Lomakkeiden sähköpostilähetys

Lomakkeiden täytöt voidaan lähettää myös haluttuun sähköpostiosoitteeseen reaaliajassa. Ensin valitaan haluttu lomake ja sen jälkeen Muokkaa -painikkeen kautta päästään Lomakkeen ominaisuudet -näkymään. Kohdassa Lomakkeen lähetys sähköpostiin syötetään haluttu sähköpostiosoite, jonne lomake täyttämisen jälkeen saapuu. Kenttään voi myös lisätä useita sähköpostiosoitteita pilkulla erotettuna ilman välilyöntiä.