Haku tapahtumista

Haku

Tapahtumia voi hakea joko hakusanalla, julkaisuaikavälillä tai molemmilla. Hakusana hakee sekä tapahtuman otsikosta että kuvauksesta. Kirjoita hakusana, aikaväli tai molemmat ja paina Haku-painiketta tai enter-painiketta.

Näytä kaikki -painike listaa uudelleen kaikki tapahtumat haun jälkeen. Toiminto on sama kuin yläreunan Tapahtumat-painikkeella.

Kalenteri

Kalenterin avulla voi hakea tapahtumia tietyltä päivältä, kuukaudelta tai vuodelta.

Klikkaamalla kalenterissa päivämäärää, saadaan kaikki kyseisen päivän tapahtumat listattua.

Klikkaamalla kalenterissa kuukauden nimeä, saadaan listattua kaikki kyseisen kuukauden tapahtumat. Seuraavaan ja edelliseen kuukauteen pääsee nuolinäppäimillä  <  ja  >.

Klikkaamalla vuosilukua, saadaan listattua koko vuoden tapahtumat. Seuraavaan ja edelliseen vuoteen pääsee nuolinäppäimillä  <<  ja  >>.