Kategoriat

Asiakkaiden kertomaa -viestejä voidaan kategorisoida eri aihealueiden tai teemojen mukaan. Pääkategorian alle voidaan luoda uusia alakategorioita valitsemalla Lisää kategoria. Kategorioita järjestellään valikossa komentojen Ylös-, Alas-, Siirrä- ja Kopioi-painikkeiden avulla.

Määritellyt kategoriat näkyvät listana sivun vasemmassa laidassa. Valitsemalla kategorian, saat näkyviin kaikki kategorian alle tallennetut kertomukset. Kertomuksia voidaan muokata tai poistaa myös jälkikäteen valitsemalla Avaa.