Kirjoituksen kommentointi

Blogi-sovellukseen sisältyy ominaisuus, joka mahdollistaa julkaistujen kirjoitusten kommentoinnin. Verkkosivuston kävijät voivat kommentoida julkaistuja blogi-kirjoituksia omalla nimellään. Kommentit tallentuvat järjestelmään, jossa käyttäjä voi tarvittaessa muokata tai poistaa lähetetyn kommentin.

Kommentteja voidaan hallita myös niin, että kommentit julkaistaan vasta kun blogin kirjoittaja on hyväksynyt sen. Vaihtoehtoisesti kommentit voidaan myös julkaista automaattisesti. Kommentteja hallitaan ja muokataan Muokkaa-, Piilota/Julkaise- ja Poista-toiminnoilla.

'Kyseinen ominaisuus on räätälöitävissä Blogi-kohtaisesti ja täten keskusteltavissa palveluntarjoajan kanssa.