Kansioiden ja tiedostojen lisääminen

NettiTV:ssä käytettäviä tiedostoja voidaan kategorisoida eri kansioihin. Kansioiden lisääminen tapahtuu painamalla Lisää kansio -painiketta. Järjestelmään sisältyy automaattisesti Uusimmat videot -kategoria, johon viimeisimmät videot voidaan ladata suoraan.

Uuden videotiedoston lisääminen tapahtuu Tiedostopankista, jonne pääsee painamalla Lisää tiedosto -painiketta. Uuden tiedoston lataaminen Tiedostopankkiin tapahtuu painamalla Tiedosto-valikon alta Uusi tiedosto. Järjestelmä muuttaa ladattavat videotiedostot automaattisesti flv-tiedostomuotoon. Tiedoston lisääminen NettiTV:seen tapahtuu valitsemalla haluttu tiedosto ja painamalla Tiedosto-valikon alta Valitse.