Sivujen näkyvyys ja suojaukset

Näkyvyys

Julkaise. Tässä kohdassa valitaan julkaistaanko sivu ja ajastetaanko julkaisuajankohta. Jos valitaan Ajastettuna-vaihtoehto, annetaan julkaisupäivämäärä. Piilotuspäivämäärä annetaan, jos sivun halutaan olevan julkisena vain tietyn ajan. Päivämäärät voi valita kalenterista, joka tulee esiin kun klikataan hiirellä Päivämäärä-kentässä.

Näytä navigaatiossa. Tässä kohdassa valitaan näytetäänkö sivu internetsivuston valikossa. Jos valitaan Ei, sivu ei näy valikossa, mutta se on julkinen (jos näin on valittu Julkaise-kohdassa). Internetsivuun pääsee siis muiden sivujen kautta, ei valikosta. Sivu on vastaavanlainen kuin valikossa näkymättömät Lisäsivut.

Suojaukset

Suojaus-kohdassa voidaan sivustolle valita erilaisia suojaustasoja. Oletuksena olevalla Julkinen-tasolla kuka tahansa pääsee lukemaan julkaistuja sivuja. Yleinen-valinnalla sivusto tai sen osa voidaan suojata salasanalla, jolloin käyttäjäkunta on rajattu. Ryhmäkohtainen-valinnalla sivusto on rajattu tietyn määritellyn ryhmän käyttöön.